keep up with us

Als jong en dynamisch hr-bedrijf hebben wij op regelmatige basis nieuws te melden.
Op deze pagina verzamelen we al onze artikels, persberichten en andere nieuwsitems.

Lees meer

Media

09/09/2020

Kleurt jouw rekrutering al digitaal ?

Bij het matchen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt zijn digitale kanalen steeds belangrijker en waardevoller geworden. Welke lessen hebben wij de voorbije maanden geleerd, om via digitale rekruteringskanalen op zoek te gaan naar de witte raaf?

ontdek meer

05/08/2020

Voice of the Team

Motivatie en betrokkenheid zijn sleutelwoorden als het gaat om inzet en prestaties van werknemers. Werknemers die niet intrinsiek gemotiveerd zijn en zich niet betrokken voelen bij de organisatie zullen zich namelijk vaak niet inzetten om het werk goed uit te voeren.

ontdek meer

24/07/2020

Subsidies in de kijker

Opnieuw opstarten als onderneming tijdens deze woelige periode: graag! Maar wel veilig voor jezelf, je medewerkers en je klanten. Om jou te ondersteunen bij het inwinnen van expertise en kennis, kan je een beroep doen op verschillende subsidies.

ontdek meer

20/04/2020

Covid-19 wat doen we na de lockdown ?

Het moet niet meer gezegd dat het coronavirus niet enkel haar sporen nalaat in het dagdagelijkse leven. Ook onze economie heeft hier duidelijk onder te lijden. Hoe starten we op na de verplichte lockdown ?

ontdek meer

09/12/2019

Ga 2020 goed van start!

Flexorius is vanaf vandaag geregistreerd dienstverlener voor de KMO-portefeuille, dit voor zowel hr adviesverlening als voor hr opleidingen. Zo kunnen wij onze KMO-klanten nog beter bijstaan voor het advies in hun hr beleid met ondersteuning van VLAIO. Onze Flexorianen geven je graag meer informatie tijdens een persoonlijk gesprek.

ontdek meer

11/09/2019

Jong HR-bureau groeit in ijltempo

Dik 2 jaar bestaat Flexorius in Herk-de-Stad. Het bureau van Katrien Vanrusselt en Bert Van Aerschot telt inmiddels al 10 medewerkers en heeft nog 5 openstaande vacatures. “Dat we de laatste 12 maanden zijn verdubbeld, wijst erop dat onze methodiek aanslaat”, zeggen de zaakvoerders.

ontdek meer

Events