Stanley Security Belgium

Als je aan mij vraagt, hoe ik werken bij Flexorius zou omschrijven: “de perfecte mix tussen vertrouwen en ondersteuning”! Vertrouwen dat je zelfredzaamheid en zelfstandigheid ertoe zullen leiden dat je autonoom je opdrachten tot een succes zal maken. Ondersteuning die quasi instant wordt geboden, wanneer je toch dreigt vast te lopen of gewoon een tweede mening nodig hebt.

Mijn huidige opdracht bij Stanley Security Belgium is hier het toonvoorbeeld van. In februari kreeg ik van Katrien en Bert de boodschap dat Stanley Security geïnteresseerd was om mij tijdelijk in te schakelen in hun talent acquisition team, aan mij om die voorzet binnen te koppen. Met succes, want ondertussen sta ik sinds februari 2019 bij hen in voor alles wat met recruitment te maken heeft. Searchen en sourcen van een verscheidenheid aan profielen, screenen van potentiële kandidaten en hierbij ook advies geven aan de business, onderhandelen met agencies & suppliers, meedenken over employer branding, opvragen van rapportages over bronnen en aantal kandidaten, … het lijstje gaat zo maar door. En weet ik eens niet meteen waar te beginnen? Dan zijn mijn flexoriaanse collega’s maar een telefoontje of berichtje verwijderd om hun expertise met mij te delen.

Dit alles vanuit de Stanley-gebouwen in Diegem met dit uitzicht.
Met de nodige verbeelding waan je jezelf toch in Sillicon Valley, niet? 😉

Heeft jouw onderneming een tekort aan hr-werkkrachten en wil je je bedrijf laten ondersteunen door een kritische hr-partner, laat ons interim management jou overtuigen.