Luminus

Sinds September 2018 mag Flexorius zich de trotse RPO-partner noemen van Luminus. Als RPO-partner vormen wij het Talent Acquisition team waarbij we instaan voor de interne werving en selectie van Luminus en alles wat daar bij komt kijken. We zijn met vier flexoriaanse collega’s die op dagelijkse basis bezig zijn met het aantrekken, selecteren en interviewen van potentiële Luminuswerknemers. Van productie tot IT tot Retail.. elke divisie kan rekenen op onze aandacht en ondersteuning.

Flexoriaan Sander stapte in November 2019 mee in dit project. Lees hieronder zijn verhaal.

En of Flexorius mijn interesses wist te matchen: they did it again! Ik vroeg.. en zij draaiden:

 • Kan ik mijn kennis van het Frans wat verbeteren?
  Luminus is een tweetalige omgeving dus mijn franse talenknobbel wordt deftig opgeblonken.
 • Heb ik voldoende afwisseling in mijn werk?
  Ik ben verantwoordelijk voor Retail, IT, Optimisation & Strategy met een waaier aan soorten profielen. Meer dan voldoende afwisseling dus!
 • Ik zou nog wel wat stappen kunnen zetten in netwerking en partnerships, kan dat?
  Dagelijks samenzitten met verschillende hiring managers, maken dat ik op een recordtempo heel wat mensen binnen Luminus leer kennen. Het feit dat ik dan ook nog eens communicatie en onderhandelingen met externe partners in handen mag nemen maken die ervaring alleen nog maar rijker!
 • Is het mogelijk om het nog wat breder dan pure R&S te trekken?
  Jazeker, sinds kort ben ik opgenomen in een kleine workforce gericht op een Employer Branding project. Mijn collega Caroline buigt zich mee over de sociale verkiezingen die met rasse schreden dichterbij komen en mijn collega Brecht mag zijn analytische skills laten botvieren op de HR rapportage. 

Ik ben van nature iemand die voldoende uitdaging moet blijven ervaren om zo geboeid en gemotiveerd te blijven.
Maar zoals je ziet.. ik ben hier met ‘mijn gat in de boter gevallen’.
Nog ruimte genoeg hier in het botervlootje, dus ga zeker eens een kijkje nemen op de jobsite van Luminus! (Sorry, als recruiter kan ik het niet laten 😉)