let us make you stronger

War for talent. Deeleconomie. Flexibel werken. Alternatieve verloningen. Burn-outs. Work-life balance. Jobhopping …

Deze uitdagingen adequaat aanpakken zorgt voor de sterke organisaties van morgen. Organisaties die uitgroeien tot sterke ecosystemen, die slim inspelen op wijzigende omstandigheden en gericht te werk gaan.

Lees meer

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun hr-beleid.

Flexorius introduceert de overtreffende trap van flexibiliteit. Die soepele ondersteuning heb je nodig om als bedrijf efficiënt in te spelen op snel wijzigende omstandigheden. En om die snel veranderende wereld van werken altijd perfect te laten samenvallen met je zakelijke processen.

Wij ontzorgen je helemaal op vlak van hr en leveren precies wat je als organisatie nodig hebt. Met hr-interim management,projecten of –participatie op lange termijn. Ongeacht de formule, de focus ligt altijd op resultaat, op verbetering, op groei. Op progressie kortom.

Onder deze flexibele werking liggen een stabiele technologie en een procesgerichte aanpak. Die leggen de basis voor gerichte groei en voor een optimale teamwerking. Je medewerkers zullen geëngageerd en gedreven aan de slag zijn. Ze zullen expertise opbouwen, meer voldoening halen uit het werk en zich daardoor ook loyaler opstellen ten opzichte van het bedrijf.

Contacteer ons

Visie

Flexorius gelooft in langdurige, intensieve en duurzame klantenrelaties om de hr-uitdagingen met succes aan te gaan in een continu veranderende maatschappij.

Bij Flexorius zijn we ervan overtuigd dat flexibiliteit, ondersteund door de juiste technologie & data, je concrete vraag en het aanbod op de arbeidsmarkt in evenwicht brengen.

Missie

Flexorius laat bedrijven groeien door hen gedeeltelijk of volledig te ontzorgen in hun hr-beleid. De kennis en ervaring, maar ook de passie en het gevoel maken van Flexorius dé betrouwbare en toch kritische partner voor je onderneming.

Flexorius onderscheidt zich met een procesmatige en modulaire aanpak op maat van je noden, waarbij directe progressie een prioriteit is in elke vorm van samenwerking.

Wie is Flexorius?

Flexorius werd opgericht door Bert Van Aerschot en Katrien Vanrusselt.

Bert is ingenieur van opleiding en deed een Executive MBA bij Vlerick. Bert denkt in termen van oplossingen en heeft steeds een bepaald doel voor ogen. Katrien heeft Communicatiemanagement gestudeerd. Ze heeft een jarenlange ervaring in hr en in Contingent Workforce Management. Ze wordt gedreven door positieve interacties met mensen. Samen bezitten ze een goede mix van pragmatisme, efficiëntie, ervaring, proces-denken en emotionele intelligentie.

Flexorius bestaat uit een team van gemotiveerde hr specialisten. We staan elke dag opnieuw klaar om onze klanten verder te helpen in een bedrijfscultuur van open communicatie en high-level denkvermogen met een hands-on mentaliteit.

Ons team in piramide

Werken bij Flexorius

Vacatures bij Flexorius

Op onze externe jobsite kan je onze eigen vacatures vinden. Hebben we je geïnspireerd met ons verhaal en ben je benieuwd naar je mogelijkheden om ons team te vervoegen? Ontdek dan onze vacatures, of contacteer ons rechtstreeks. Op onze jobsite kan je tevens terecht voor vacatures van onze klanten.

Bekijk vacatures