Jong HR-bureau groeit in ijltempo

Dik 2 jaar bestaat Flexorius in Herk-de-Stad. Het bureau van Katrien Vanrusselt en Bert Van Aerschot telt inmiddels al 10 medewerkers en heeft nog 5 openstaande vacatures. “Dat we de laatste 12 maanden zijn verdubbeld, wijst erop dat onze methodiek aanslaat”, zeggen de zaakvoerders.

Flexorius werd opgericht medio 2017 als een HR-consultancybureau. “We hebben bij de start gekozen voor een specifieke aanpak waarbij we de combinatie maken van hr-expertise met digitale en datagedreven tools”, aldus Katrien Vanrusselt en Bert Van Aerschot. “Op die manier kunnen we op een pragmatische manier KMO’s helpen bij hun uitdagingen rond personeel. We gebruiken hiervoor modules die op specifieke thema’s zijn gericht, zoals performance management, onboarding, Applicant Tracking System (ATS) of flexibel belonen.”

De formule legt Flexorius geen windeieren. “We zijn intussen met 12 mensen en zoeken nog 5 bijkomende collega’s. Die moeten helpen om de omzetgroei van 30 tot 40% te realiseren die we voor 2019 hebben vooropgesteld. We zijn dus op de goede weg…”

Bron: madeinlimburg.be

Lees het volledige artikel op madeinlimburg.be