Verbindende communicatie met je team én jezelf

12/05/2022 / 09:00 - 17:00

 

Omschrijving

Met de ene gaat het als vanzelf, met de andere dan weer stroef. Communicatie, het is één van onze belangrijkste tools in samenwerking.
In deze masterclass krijg je inzicht in hoe je moeilijke gesprekken toch kan aangaan, met  respect voor jezelf en je gesprekspartner. Ontdek hoe je toch voortgang kan creeëren als de meningen mijlenver van mekaar liggen.

Aanpak

Communicatie is meer dan de woorden die je uitspreekt. De oefeningen zijn dynamisch waardoor je anders leert kijken naar verbale en non-verbale communicatie. We staan stil bij de kracht van waarnemen en interpreteren en het belang om daar al ruis te vermijden.

Voor wie

Deze masterclass is voor iedereen die zich professioneel verder willen ontwikkelen op het gebied van communicatie.


Wat haal je eruit

Je ontdekt hoe je positief, verbindend en resultaatgericht kan communiceren en hoe het je kan ondersteunen om bewuste keuzes te maken voor jezelf en je team.

 

Inschrijven

inschrijvingen@flexorius.academy

 

Data

Dit traject loopt over 2 dagen: 12/5 en 2/6

 

Tarief

1.350€ exclusief BTW

Lunch is inbegrepen

KMO Portefeuille mogelijk

 

Locatie

Flexorius, Dokter Vanderhoeydonckstraat 50, bus1, Lummen

 

Docent

Karen Geöcze von Szendröi is gepassioneerd door mensen en hun talenten. Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vormen de rode draad doorheen haar loopbaan. Na 20 jaar als leidinggevende en ondernemer is zij vandaag de drijvende kracht achter de Flexorius Academy. Verwacht een praktische aanpak gebaseerd op Teamdynamics & Leadership van Hyper Island en Leading Change Vlerick Business School doorspekt met voorbeelden uit het werkveld gegrepen, aangevuld met visuele methodieken en een vleugje humor.

Inschrijven (verplicht)

    Ik heb de privacyvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord*

    Ja