Teamfunctioneren en -dysfunctioneren

20/05/2022 / 09:00 - 17:00

 

Omschrijving

Ieder team heeft een bepaald systeem om te functioneren. Eens je de dynamiek van jouw team ontdekt hebt, ben je in staat om veerkrachtiger je rol als leider te vervullen.

In deze masterclass zal je de handen uit de mouwen steken om zo tot inzicht te komen hoe je jouw team met plezier kan gidsen.

 

Aanpak

Bij ons klop je niet enkel aan voor een methode, maar ook voor de vertaling ervan naar jouw situatie.

In dit traject kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar de werking van een team en vervolgens hoe jij ermee aan de slag kan in de praktijk.

 

Voor wie

Voor werknemers en leidinggevenden die zich professioneel willen ontwikkelen op vlak van teamdynamiek.

 

Wat haal je eruit

Je ontdekt welke invloeden een team in en uit balans kunnen brengen. Je krijgt inzicht in hoe je een gezond team bouwt en wat je kan doen als er toch een ongezonde dynamiek heerst.

 

Inschrijven

inschrijvingen@flexorius.academy

 

Data

Dit traject loopt over 2 dagen: 20/5 en 9/6

 

Tarief

1.350€ exclusief BTW

Lunch is inbegrepen

KMO Portefeuille mogelijk

 

Locatie

Flexorius, Dokter Vanderhoeydonckstraat 50, bus1, Lummen

 

Docent

Karen Geöcze von Szendröi is gepassioneerd door mensen en hun talenten. Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vormen de rode draad doorheen haar loopbaan. Na 20 jaar als leidinggevende en ondernemer is zij vandaag de drijvende kracht achter de Flexorius Academy. Verwacht een praktische aanpak gebaseerd op Teamdynamics & Leadership van Hyper Island en Leading Change Vlerick Business School doorspekt met voorbeelden uit het werkveld gegrepen, aangevuld met visuele methodieken en een vleugje humor.

Inschrijven (verplicht)

    Ik heb de privacyvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord*

    Ja