Handen uit de mouwen voor een gezonde teamdynamiek

29/04/2022 / 09:00 - 17:00

 

Omschrijving

Een team is een levend organisme. Het beweegt iedere dag en nieuwe uitdagingen bieden zich verwacht en onverwacht aan. Om jezelf en je team veerkrachtig door verandering en groei te gidsen, kan het handig zijn om te kunnen terug grijpen naar een kader.
Een kader om elke dag met plezier jouw team te begeleiden, ontdek je in dit traject waarbij we de handen uit de mouwen zullen steken. Want een gezond team bouwen, daar is meer voor nodig dan enkel een methodiek.

 

Aanpak

Bij ons klop je niet enkel aan voor een methode, maar ook voor de vertaling ervan naar jouw situatie. In dit traject kijken we vanuit verschillende invalshoeken naar de werking van een team en vervolgens hoe jij ermee aan de slag kan in de praktijk.

 

Voor wie

Voor werknemers en leidinggevenden die zich professioneel willen ontwikkelen op vlak van teamdynamiek, teamfunctioneren, teamcommunicatie, de productiviteit binnen het team willen evolueren en omgaan met hindernissen en sabotage binnen een team.

 

Wat haal je eruit

We zoomen in op wat een team nu precies is en welke invloeden het in en uit balans kunnen brengen.

We duiken ook in de wereld van conflicthantering, de impact van verandering op teams, hoe je kan omgaan met weerstand en hoe je moeilijke gesprekken aanpakt. Verder krijg je inzichten aangereikt om een gezonde teamcultuur te bouwen, de kracht van diversiteit, en hoe al deze zaken gelinkt zijn aan de teamresultaten.

 

Inschrijven

inschrijvingen@flexorius.academy

 

Data

Dit traject loopt over 4 dagen: 29/4, 10/5, 31/5, 10/6

 

Tarief

2.250€ exclusief BTW

Lunch is inbegrepen

KMO Portefeuille mogelijk

 

Locatie

Flexorius, Dokter Vanderhoeydonckstraat 50, bus1, Lummen

 

Docent

Karen Geöcze von Szendröi is gepassioneerd door mensen en hun talenten. Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vormen de rode draad doorheen haar loopbaan. Na 20 jaar als leidinggevende en ondernemer is zij vandaag de drijvende kracht achter de Flexorius Academy. Verwacht een praktische aanpak gebaseerd op Teamdynamics & Leadership van Hyper Island en Leading Change Vlerick Business School doorspekt met voorbeelden uit het werkveld gegrepen, aangevuld met visuele methodieken en een vleugje humor.

Inschrijven (verplicht)

    Ik heb de privacyvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord*

    Ja