Doorgroeien naar teamlead

05/05/2022 / 09:00 - 17:00

 

Omschrijving

Zet jij ook je eerste stappen in de wereld van leiding geven? Groei je door van collega naar teamverantwoordelijke? Dan is deze opleiding ideaal om jou de tools en handvatten te bieden en vlot aan de slag te gaan.
In deze masterclass nemen we jou mee in de essentials van persoonlijk en teamleiderschap waar je ontdekt hoe je aan het stuur kan staan van jouw waarden en hoe je deze kan inzetten ter versterking van je team en de organisatie.

 

Aanpak

Dit traject is doorspekt met inzichten uit Deep Democracy en Verbindende Communicatie. Je maakt kennis met de kernkwadranten van Ofman en ontdekt verschillende methodieken voor reflectie en teamcohesie die je één op één kan doorzetten naar je eigen team.

Schrijf je in en leg de fundamenten van wie jij als leidinggevende wil zijn!

 

Voor wie

Startende leidinggevenden

 

Wat haal je eruit

Ontwikkel je persoonlijk leiderschap, ontwikkel je teamleiderschap, kennismaking verschillende leiderschapsstijlen, inzicht in je sterktes en valkuilen, reflectiemethodes voor jezelf en je team, check-in en check-out oefeningen, verbindend communiceren

 

Inschrijven

inschrijvingen@flexorius.academy

 

Data

Dit traject loopt over 2 dagen: 5/5 en 16/6

 

Tarief

1.350€ exclusief BTW

Lunch is inbegrepen

KMO Portefeuille mogelijk

 

Locatie

Flexorius, Dokter Vanderhoeydonckstraat 50, bus1, Lummen

 

Docent

Karen Geöcze von Szendröi is gepassioneerd door mensen en hun talenten. Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vormen de rode draad doorheen haar loopbaan. Na 20 jaar als leidinggevende en ondernemer is zij vandaag de drijvende kracht achter de Flexorius Academy. Verwacht een praktische aanpak gebaseerd op Teamdynamics & Leadership van Hyper Island en Leading Change Vlerick Business School doorspekt met voorbeelden uit het werkveld gegrepen, aangevuld met visuele methodieken en een vleugje humor.

Inschrijven (verplicht)

    Ik heb de privacyvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord*

    Ja