Communiceren vanuit het hoofd en het hart

06/05/2022 / 09:00 - 17:00

 

Omschrijving

Met de ene gaat het als vanzelf, met de andere dan weer stroef. Communicatie, het is één van onze belangrijkste tools in samenwerking.
Daarom nemen we communicatie in dit traject grondig onder de loep. Het wordt een echte deep dive in hoe je een boodschap kan laten landen, met positieve impact voor jezelf, je team en de organisatie.

 

Aanpak

Communicatie is meer dan de woorden die je uitspreekt. Hoe bepaal je je strategie? Welk type gesprek ga je voeren? Welk kanaal is het meest geschikt om je boodschap over te brengen?

De oefeningen zijn dynamisch waardoor je anders leert kijken naar verbale en non-verbale communicatie. We staan stil bij de kracht van waarnemen en interpreteren en hoe je ruis kan vermijden.

Voor wie

Deze opleiding is voor  communicatiemedewerkers, HR-managers, HR-medewerkers, maar ook leidinggevenden in alle sectoren die zich professioneel verder willen ontwikkelen op het gebied van communicatietechnieken.


Wat haal je eruit

Je maakt kennis met positief, verbindend en resultaatgericht communiceren.

Verder zoomen we in interne communicatie en de verschillende soorten interne gesprekken: functioneringsgesprekken, evaluatiegesprekken, feedbackgesprekken, slecht nieuwsgesprekken, exitgesprekken.

 

Inschrijven

inschrijvingen@flexorius.academy

 

Data

Dit traject loopt over 5 dagen: 6/5, 24/5, 7/6, 21/6, 8/9

 

Tarief

3.150€ exclusief BTW

Lunch is inbegrepen

KMO Portefeuille mogelijk

 

Locatie

Flexorius, Dokter Vanderhoeydonckstraat 50, bus1, Lummen

 

Docent

Karen Geöcze von Szendröi is gepassioneerd door mensen en hun talenten. Ontwikkeling van mensen, teams en organisaties vormen de rode draad doorheen haar loopbaan. Na 20 jaar als leidinggevende en ondernemer is zij vandaag de drijvende kracht achter de Flexorius Academy. Verwacht een praktische aanpak gebaseerd op Teamdynamics & Leadership van Hyper Island en Leading Change Vlerick Business School doorspekt met voorbeelden uit het werkveld gegrepen, aangevuld met visuele methodieken en een vleugje humor.

Inschrijven (verplicht)

    Ik heb de privacyvoorwaarden gelezen en ga hiermee akkoord*

    Ja