satisfied customers

Een hr-uitdaging stopt voor ons pas bij een tevreden klant. En eigenlijk stopt het nooit. Wij blijven kritisch meedenken met je onderneming. Verandering, of liever progressie, als enige constante. Ontdek hieronder enkele van onze tevreden klanten.

Lees meer

Opdracht in de kijker

Luminus

Sinds September 2018 mag Flexorius zich de trotse RPO-partner noemen van Luminus. Als RPO-partner vormen wij het Talent Acquisition team waarbij we instaan voor de interne werving en selectie van Luminus en alles wat daar bij komt kijken. We zijn met vier flexoriaanse collega’s die op dagelijkse basis bezig zijn met het aantrekken, selecteren en interviewen van potentiële Luminuswerknemers. Van productie tot IT tot Retail.. elke divisie kan rekenen op onze aandacht en ondersteuning.

ontdek meer

Stanley Security Belgium

Als je aan mij vraagt, hoe ik werken bij Flexorius zou omschrijven: “de perfecte mix tussen vertrouwen en ondersteuning”! Vertrouwen dat je zelfredzaamheid en zelfstandigheid ertoe zullen leiden dat je autonoom je opdrachten tot een succes zal maken. Ondersteuning die quasi instant wordt geboden, wanneer je toch dreigt vast te lopen of gewoon een tweede mening nodig hebt.

ontdek meer

Renault Groep Paesmans

Flexorius kreeg onlangs de opdracht om functioneringsgesprekken af te nemen en de psychosociale belasting op het werk van alle werknemers van Renault Groep Paesmans te onderzoeken. Dit binnen de context van de welzijnswet.

ontdek meer

Enkele tevreden klanten

Stanley
SDworx
Moore Stephens
Solvus
Start People
KPD

Wilt u meer informatie?