Benieuwd naar extra subsidies die ervoor zorgen dat uw werknemers tevreden zijn op hun werkplek?

Benieuwd naar extra subsidies die ervoor zorgen dat uw werknemers tevreden zijn op hun werkplek? Lees dan snel verder!

Loopt u als werkgever ook aan tegen de vele uitdagingen die de huidige arbeidsmarkt met zich meebrengt? Het vinden van het juiste personeel is al een heuse queeste maar eens u die witte raaf gevonden hebt wordt de uitdaging nog groter om deze ideale werknemer tevreden te houden. Daarom is het belangrijk om in te zetten op werkbaar werk.

Wie werkbaar werk heeft zal sneller leren, meer plezier hebben in het werk en langer in de onderneming blijven. Zo kan u als organisatie dus rekenen op competente en gedreven werknemers, die de onderneming kan laten groeien.

Sinds kort voorziet het ESF (Europees Sociaal Fonds) daarom werkbaarheidscheques waardoor u als ondernemer financiële steun (max 60% tot €10 000) krijgt om een versnelling hoger te schakelen op het vlak van werkbaar werk. Met deze werkbaarheidscheques kan u begeleiding van Flexorius inkopen. Wij helpen u graag verder bij het opmaken van een rapport rond werkbaarheid, opstellen van een plan en maatregelen rond werkbaar werk en nadien monitoring en opvolging van de veranderingen.