Flexorius lanceert Flexorius Academy

Met enige trots lanceren we ons eigen opleidingsplatform : Flexorius Academy. De opleidingen zijn gericht op bedrijfsleiders, leidinggevenden en iedereen die professioneel met HR uitdagingen in aanraking komt.

What’s in a name?

Flexorius Academy staat voor het opleidingsonderdeel van Flexorius. Het afgelopen jaar hebben wij Flexorianen onze krachten gebundeld om onze expertise nog verder te kunnen delen. We zijn fier op het resultaat, een online platform waar zowel bedrijven als particulieren hun HR kennis naar een hoger niveau kunnen tillen.

In een eerste instantie worden vandaag de online opleidingen gelanceerd, indien gewenst met een persoonlijke coaching sessie via een videoplatform op het einde van de opleiding. In een latere fase worden ook classroom opleidingen (masterclasses) en workshops aangeboden.

Pragmatische aanpak troef

Rond verschillende HR topics werden de voorbije maanden fundamentals (i.e. een basisopleiding in modulevorm) uitgewerkt waarbij je door middel van video’s en opdrachten vertrouwd raakt met de theoretische inzichten en praktische tips meekrijgt die je onmiddellijk in de praktijk kan omzetten.

Dit alles op jouw eigen tempo, waar en wanneer je wilt. Elke fundamental is immers zodanig opgebouwd dat het een mix is van verschillende korte fragmenten die afzonderlijk afgespeeld kunnen worden. Hierdoor kan je makkelijk pauzeren en de opleiding hernemen wanneer het jou uitkomt.

Een greep uit het aanbod

Vanaf vandaag zullen de cursisten o.a. de fundamentals ‘Telewerk’, ‘Onboarding’, ‘Communicatie’ en ‘Performance Management’ kunnen volgen terwijl wij het aanbod voortdurend up to daten houden en blijven uitbreiden.

Onze missie

We hebben nog steeds als missie om bedrijven te ondersteunen in de groei van hun Human Capital. We zijn gekend voor onze unieke aanpak – met name de combinatie van hr-expertise met een proces gedreven en digitale aanpak. We ontzorgen KMO’s in al hun uitdagingen rond en met hun medewerkers.

We zijn erkend KMO-Portefeuille dienstverlener, de opleidingen zijn dus ook beschikbaar met de ondersteuning van de KMO-Portefeuille.

Quote van onze zaakvoerder Bert Van Aerschot :

“De lancering van de Academy is voor ons een perfecte aanvulling op de huidige dienstverlening naar iedereen die te maken krijgt met HR uitdagingen. De HR Academy zal dan ook één van de drijvende krachten zijn in de verdere groei van Flexorius voor 2021”.

Ben je benieuwd ? 
Neem zeker eens een kijkje: http://flexorius.academy